Rudy, geboren te Hilversum op 30 mei 1965, een echte geboren en getogen Gooier. In 1994 begon hij Computerservice.nl. Later begon zijn hobby als thuisbrouwer langzaam maar zeker uit de hand te lopen...

Wat ooit begon in de keuken kostte al gauw een deel van de bedrijfsruimte.

De zelf gebrouwen bieren werden vooral op feesten en het biergilde gedronken tot veel genoegen van familie, vrienden en kenissen.

Ondertussen meegedaan aan meerdere bierbrouw wedstrijden waar hij altijd goed scoorde wat de hobby alleen nog maar meer liet groeien.

Later Wil ontmoet in het Huizer brierbrouw gilde waarmee al snel het idee kwam om de uit de hand gelopen hobby om te zetten in een bedrijf.

Ons doel is goede kwalitatieve bieren op de markt te brengen met als rode draad "Het Gooi".

 

Wat is er nou leuker dan van je hobby te kunnen leven.

En helemaal zo'n smakelijke hobby!

 

Wil, geboren in Mill & Sint Hubert CA in Noord-0ost Noord-Brabant op 2 juli 1957, een echte geboren en getogen Brabander.

Begonnen in 1981 bij Philips Telecom industrie in Huizen, een aanzienlijk aantal reorganisaties overleeft maar uiteindelijk in April 2003 verder gegaan bij AimValley B.V. te Hilversum.

De liefde voor het bier is eigenlijk begonnen met een Duvel, in militaire dienst in 1980, Duvel was toen nog een bijzonder bier in de Pilswoestenij van Nederland.

Al ras het assortiment uitgebreid met een aanzienlijk aantal Belgische bieren dat bijvoorbeeld in Baarle Nassau volop te koop was.

In 1989 begonnen met het brouwen van het eerste eigen bier, redelijk succesvol.

Lid van het biergilde de Amervallei geworden, daar 11 jaar in het bestuur gezeten en toen de bierbrouwcursus opgezet. Veel thuisbrouwers mogen inspireren tot het brouwen van hun eigen bieren.

Een aantal zagen het direct wel zitten en zijn een eigen brouwerij begonnen: denk aan de Herenvan Beek, Brouwerij Hommeles en brouwerij de Volle Maat.

Nu inmiddels 400 thuisbrouwsels verder kriebelt het om een en ander wat groter aan te pakken.

Tijdens bijeenkomsten van het Huizer Bierbrouwersgilde zijn er snode plannen gesmeed en hopen er iets moois van te maken.